Winterzeil afdekking

    Levertijd:10-14 werkdagen
  • Beschrijving

Zwembad winterafdekkking.
Uw zwembad afdekken in de herfst - en wintermaanden zorgt dat u in het voorjaar met minder inspanning aan een nieuw zwemseizoen kunt beginnen. Wij leveren maatwerk winterzeil voor uw zwembad al vanaf slechts € 15,- / m²

WINTERAFDEKKING ZWEMBAD.Uw zwembad in de wintermaanden afdekken doet u met een winterzeil gemaakt van hoogwaardig PVC materiaal voorzien van een strook gaas. U kunt het water de gehele wintermaanden in het zwembad laten en u voorkomt vervuiling. Bij noppenfolie-online maken wij in hoge kwaliteit in eigen atelier uw winterzeil voor het zwembad af te dekken in de wintermaanden.

Het winterzeil als zwembadafdekking Het winterzeil wordt gemaakt van zwaar hoogwaardig Italiaans PVC materiaal (650 grams / m² zwaar). Kan optioneel worden voorzien een gelaste gaasstrook gecentreerd in het winterzeil. Deze gaasstrook is fijnmazig, hierdoor loopt regen en smeltwater gemakkelijk het zwembad in, echter bladeren en andere vervuiling blijft achter op deze gaasstrook. U heeft dus minder vervuiling van het water. Doordat het winterzeil zorgt dat het goed donker blijft in het zwembad heeft u aanzienlijk minder algengroei in vergelijking met geen gebruik van een winterafdekking. Wij maken het winterzeil met een versterkte rand. Hiertoe gebruiken we een PVC strook welke om de rand wordt heengeslagen en wordt vastgestikt. In deze rand komen verdeelt een aanzienlijke hoeveelheid ringen om het winterzeil geheel strak over uw zwembad te kunnen spannen. Desgewenst kunnen wij spanners meeleveren om het winterzeil te bevestigen.

Voor een vrijblijvende prijsopgaaf stuurt u dan een email naar; info@aghsupport.nl