Geo Bubbel zwembad afdekking

Plastipack UK
UITVERKOCHT
    Levertijd:1-3 werkdagen
  • Beschrijving

NIEUW! Vanaf heden te bestellen. Zwembad noppenfolie in de "GEOBUBBLE" uitvoering in een 400 cm breedte maat van de rol. Keuze diverse varianten. Scherpe prijzen en uit voorraad. Te bestellen in diverse breedtes en ook als maatwerk voor uw zwembad afdekking.

Prijzen vanaf slechts € 11,- / m² incl. btw.

Geo bubbel zwembad afdekking!

GeoBubble zwembad afdekking.

Een uniek gepatenteerd ontwerp van twee luchtbellen die met elkaar verbonden zijn. De geo-bubbel zwembad noppenfolie heeft hierdoor diverse voordelen;
•langere levensduur tot 25%
•meer stilstaande lucht betere isolatie, minder verlies van stralingswarmte
•verhoogde UV bestendig en daardoor langere levensduur
•sterker doordat de bubbel vorm beter met spanning omgaat

Geo bubble zwembad noppenfolie, leverbaar in zes varianten, 400 of 500 micron dikte. Een zomerzeil voor uw zwembad afdekking in de zomer in een gepatenteerde variant in de geo bubbel uitvoering.

Klik hier voor de brochure van fabrikant waarin de voordelen visueel zijn gemaakt.

Of lees op de website van fabrikant veel info over de diverse typen geo bubbel folie

In diverse breedte van de rol leverbaar of als maatwerk naar de maat en vorm van uw zwembad.

Maatwerk uiteraard mogelijk; stuur een email met uw specificaties naar info@aghsupport.nl voor een vrijblijvende prijsaanvraag. Richtprijzen vanaf € 10,- per m² voor maatwerk all-in. Inclusief de btw.

Geo bubbel zwembad folie tot 25% langere levensduur van de traditionele noppenfolie materialen.

Waarom GeoBubble zwembadfolie kiezen ?

 

De GeoBubble noppenfolie

Zwembadafdekkingen worden doorgaans blootgesteld aan hoge niveaus van Ultra Violet (UV) straling en chemische aantasting. GeoBubble is een materiaal dat speciaal voor deze omgeving is ontworpen, waardoor deze hier beter tegen bestand is en een langere levensduur mogelijk is.  Traditionele noppenfolie hebben verschillende inherente zwakheden in hun ontwerp, inclusief dunne punten en hoge restspanningsgebieden. Dunne punten in een bubbelontwerp creëren zwakke punten die snel worden afgebroken door UV-stralen en chemische aantasting. Het afbraakproces wordt versneld in gebieden met hoge stress, omdat deze gebieden onder constante belasting staan. Dit resulteert in het afbreken van het bubbelmateriaal en zal uiteindelijk het vroegtijdig falen van de afdekking van het zwembad veroorzaken. Dit is het afschilferen van de bodem van deze luchtnopjes. De traditionele vorm van het bellenontwerp (de luchtnop) dwingt het materiaal zich tegen de natuurlijke stroomkarakteristieken van de polymeren te bewegen, waardoor spanning wordt uitgeoefend die resulteert in een uitdunning van het materiaal en gebieden met hoge restspanning. Uiteindelijk knapt de luchtbel. De geo bubbel nop met zijn achtvorm is ontworpen om deze spanningen te verhogen tijdens het vormen van het bubbelprofiel. De geometrische bubbel maakt het mogelijk het materiaal te vormen zonder de eigenschappen van de polymeren te bestrijden, hetgeen resulteert in een materiaal met een meer uniforme dikte, waardoor de resterende spanning binnen de polymeerstructuur wordt geminimaliseerd. De luchtbel heeft hierdoor een langere levensduur en een groter oppervlakte.