10 % winterkorting

ZWART zwembad noppenfolie

CBS
Winterkorting
    Levertijd:1-3 werkdagen
Bestel
  • Beschrijving

Zwembad afdekking kan ook met zwart zwembad noppenfolie voor nog meer extra warmte in uw water. De zwarte kleur zorgt voor extra absorptie van het de infrarood stralen van de zon wat resulteert in extra opwarming van uw zwemwater.

Onze prijzen vanaf € 6,65 / m² inclusief btw.

Zwart zwembad noppenfolie voor nog meer extra warmte in uw water. De zwarte kleur zorgt voor extra absorptie van het de infrarood stralen van de zon wat resulteert in extra opwarming van uw zwemwater. Tevens beperkt het wat meer de alggroei in vergelijking met blauw zwembad noppenfolie. Eerlijk wel te vermelden dat sommige klanten de zwarte folie als een "sombere" hoek in de tuin ervaren!

Zwart  zwembad noppenfolie uit voorraad leverbaar bij noppenfolie-online.nl

Nu ook leverbaar ZWART zwembad noppenfolie in de extra kwaliteit dikte van 400 micron. Het zwarte zwembad noppenfolie is leverbaar uit voorraad in de breedte maten 300, 350, 400 en 500 cm breed. Breder is geen probleem, in eigen atelier worden deze gelast. Levertijd korter dan een week. De zwembad noppenfolie is UV gestabiliseerd naar de Noord-Europese vereisten, alg en chloorbestendig. Een gegarandeerde levensduur tot maar liefst 10 jaar. Zwembad noppenfolie is een goedkope, doch efficiënte manier om uw zwem seizoen te verlengen en om kosten te besparen wanneer u uw water verwarmt.

Zwarte zwembad noppenfolie voor nog meer absorptie van warmte in uw zwembad water.

300 cm breed onze prijs € 19,95 / m1 dus voor  3 m²

350 cm breed onze prijs € 22,95 / m1 dus voor 3,5 m²

400 cm breed onze prijs € 25,95 / m1 dus voor 4 m²

500 cm breed onze prijs € 32,95 / m1 dus voor 5 m²

Prijzen inclusief de btw.

Ook voor dit type zwembad noppenfolie geldt wanneer deze van het water af is leg het folie weg in een donkere plek - schaduw, dit komt de levensduur ten goede.