noppenfolie zeil jacuzzi

Noppenfolie zeil jacuzzi

Vanaf
    Levertijd:Voor 15:00 volgende werkdag in huis
  • Beschrijving

Zwembad noppenfolie met een aluminium laag bij noppenfolie-online uit eigen voorraad uitermate geschikt voor afdekking van jacuzzi. U behoudt beter de warmte in het water.

 

Jacuzzi afdekking.

Leverbaar uit voorraad een noppenfolie zeil met aluminium. Deze gemetalliseerde zwembad noppenfolie 400 micron blauw met een 12 micron dikke aluminium laag leverbaar in de breedte maat van 200 cm breed. Dit type zwembad noppenfolie met een aluminium laag laat vooral de infrarode zonnestralen doordringen wat opwarming van het water geeft. De aluminium onderzijde werkt als een spiegel wat de warmte vanuit het water beter terug reflecteert en zodoende dit goed vasthoudt in het water. Uitermate geschikt voor de jacuzzi, zeker in combinatie met een cover op de jacuzzi. De aluminium laag gelamineerd aan de gladde zijde van de folie.
De aluminium laag weerkaatst de stralingswarmte terug het water in. Uw noppenfolie zeil met een aluminium laag voor uw jacuzzi bestelt u bij ons per strekkende meter van de rol in 200 cm breedte. U bestelt beste iets langer dan de maat van jacuzzi. Dit type zwembad folie is prima met een scherpe schaar op maat te knippen naar de rondingen van de kuip van de jacuzzi.
Note; deze folie is niet geschikt in combinatie met (zout)elektrolyse of hoog chloor gebruik, hierdoor zal de aluminium laag "oplossen" .

200 cm breed per lengte meter (dus 2,0 m²) € 19,50 / m1

Prijzen inclusief de btw!
Zwembad noppenfolie voor uw jacuzzi.