zwembad bubbel folie

Zwembad

Zwembad noppenfolie bij noppenfolie-online uit voorraad in diverse breedte maten tegen scherpe prijzen

Zwembad noppenfolie.

Uw zwembad afdekken met een noppenfolie is en goedkope, doch efficiënte manier om uw zwemseizoen te verlengen en om kosten te besparen wanneer u uw water verwarmt. Bij noppenfolie-online leveren wij, uit voorraad, uitsluitend de duurzame dikkere 400 en 500 micron kwaliteit zwembad noppenfolie in diverse breedte maten en kleur varianten.

Goede kwaliteit zwembad noppenfolie.

Ons zwembad noppenfolie is UV gestabiliseerd naar de Noord-Europese vereisten, alg en chloorbestendig. Een gegarandeerde levensduur tot maar liefst 10 jaar (mede afhankelijk van de gebruiker). Wij verkopen uitsluitend de dikkere 400 en 500 micron variant met een 12 mm brede nop en de nieuwste geo bubbel variant. Ook deze zwembad noppenfolie is om die reden geschikt voor allerlei typen zwembaden, Intex baden, Bestway zwembaden. Ook voor indoor gebruik. 

Zwembadafdekking met zwembad noppenfolie.

Zwembad noppenfolie een goede keuze om uw zwemseizoen te verlengen. U kunt kiezen uit  de blauwe variant zwembad noppenfolie en de zwarte variant zwembad noppenfolie.

Nieuw: vanaf heden kunt u ook alle type (5) GEO Bubbel zwembad afdekking bij ons bestellen. Uit voorraad en in diverse breedtes leverbaar. Geo bubbel zwembad folie een nieuw gepatenteerde folie voor een nog langere levensduur van de folie en beter rendement aan warmte in uw water!

Uit voorraad geleverd, slechts met enkele dagen levertijd! Uiteraard ontvangt u de folie altijd aan 1 stuk.

Grootverbruikers als wedeverkopers - zeilmakers maar ook publieke zwembaden (Gemeente of commercieel) zenden ons beste een email voor prijsaanvraag voor grotere volumes =  info@aghsupport. Wij zijn binnen de Benelux de nummer 1 in zwembad folie met een volume van meer dan 200 m³ in 1 seizoen wat we wegzetten. Wij zijn voor de benelux ook dé importeur - verdeler van de geo bubbel folie van fabrikant PlastiPack. Wij voorzien ook diverse zwembad bouwers en zeilmakers van volle rollen ( 50 m1) of desgewenst reeds op maat gemaakt.

Belgische klanten bestellen het beste in onze zuster website - levering en/of ophaling geschied dan vanuit Wommelgem - Antwerpen.

Lees hieronder op de pagina veel extra relevante informatie over ons zwembad folie en uw bestellingen!

info@aghsupport.nl of stuurt u ons een whatsapp voor aanvragen.

U zoekt klein zeiltje voor een Intex badje - whatsapp ons!! Wij hebben diverse restanten op voorraad

VOOR VRAGEN WHATSAPP CHAT MET ONS!

 

Uit voorraad!

Zwembad noppenfolie

Zwembad noppenfolie bij noppenfolie-online uit eigen voorraad in diverse breedte maten tegen scherp concurreerden prijzen.

Geo bubbel blauw - 500 micron dik - geo bubbel noppenfolie!

UITVERKOCHT

ZWART zwembad noppenfolie

Zwembad afdekking kan ook met zwart zwembad geo bubbel noppenfolie voor nog meer extra warmte in uw water. De zwarte kleur zorgt voor extra absorptie van het de infrarood stralen van de zon wat resulteert in extra opwarming van uw zwemwater. Bij ons extra voordelig in de nieuwste geo bubbel variant te bestellen.
UITVERKOCHT

Geo Bubbel zwembad afdekking

NIEUW! Vanaf heden te bestellen. Zwembad noppenfolie in de "GEOBUBBLE" uitvoering in een 400 cm breedte maat van de rol. Keuze diverse varianten. Scherpe prijzen en uit voorraad. Te bestellen in diverse breedtes en ook als maatwerk voor uw zwembad afdekking.

Prijzen vanaf slechts € 11,- / m² incl. btw.

Nieuw

Beschermhoes

Reflecterende UV beschermhoes voor een langere levensduur van uw zwembad noppenfolie. Bescherm uw zwembad noppenfolie tegen de UV stralen van de zon.

Per lopende meter van de rol in 100 cm breed te bestellen. Passend voor elke breedte maat folie en/of oprolsysteem.

Levertijd:voor 15:00 besteld volgende werkdag in huis
Bestel

Toebehoren

In deze rubriek bestelt u eenvoudig losse accessoires voor uw zwembad afdekking. Uit voorraad kunnen wij leveren;
Pvc zeil voor de omboording te maken.
UV bestendige nylon trekkoorden kleur wit.
Spanners 25 cm voor uw winterzeil vast te maken.
Band op maat gemaakt t.b.v. uw oprolsysteem.
Zeil ringen (RVS).
Vanaf

Maatwerk zomerzeil

Maatwerk is mogelijk. Exact op maat gemaakt met thermisch lassen en de randen omzoomd, afgewerkt met ringen om met uw oprol mechanisme de folie gemakkelijk op te halen.

Wij maken enkel de zomerzeilen in een in de nieuwe GEO Bubbel uitvoering.

Prijzen vanaf € 10,- /m ² op maat gemaakt. Exacte prijs afhankelijk (uiteraard) van de maat en vorm.

Levertijd:circa 10 werkdagen

Winterzeil afdekking

Zwembad winterafdekkking.
Uw zwembad afdekken in de herfst - en wintermaanden zorgt dat u in het voorjaar met minder inspanning aan een nieuw zwemseizoen kunt beginnen. Wij leveren maatwerk winterzeil voor uw zwembad al vanaf slechts € 15,- / m²
Levertijd:10-14 werkdagen

Gebruik van het zwembad noppenfolie.

De zwembad noppenfolie komt met de luchtbellen (drijfvermogen) naar beneden op het water te liggen. Door de blauwe of zwarte kleur geeft de zwembad noppenfolie de zonnewarmte (infrarood straling) door aan het water en zorgt voor een stijging van de watertemperatuur tot wel 5 á 6 graden. Vooral in de ochtenduren. In de nacht zorgt het zwembad noppenfolie dat de verdamping van het water met maar liefst 95% wordt tegengegaan. Door de beperking van de verdamping wordt in de nacht ook het afkoelen van het water beperkt. Deze combinatie zorgt dus voor verlenging van uw zwem seizoen.

De zwembad noppenfolie is gemaakt van polyethyleen gecoëxtrudeerde anti-UV, anti-chloor en anti-alg toevoegingen wat de levensduur ten goede komt. Wij leveren uitsluitend de 400 en 500 micron dikke variant, dunnere varianten hebben een erg beperkte levensduur en zonde van de investering.

Tevens uit voorraad leverbaar gemetalliseerde zwembad noppenfolie met aan één zijde een 12 micron dikke aluminium laag voor extra isolatie en reflectie, perfect voor jacuzzi.

 Een zwembad afdekking met noppenfolie is een budget vriendelijker alternatief dan een automatisch rolluik / lammelensysteem. Bovendien geniet u met een beperkte investering reeds van verschillende voordelen:

Voordelen van het zwembad noppenfolie.

  • het isoleert uw zwembad, waardoor u aanzienlijk minder energie verliest door verdamping.
  • het zorgt voor verlenging van uw zwem seizoen
  • de alg groei wordt tegengegaan, waardoor u minder onderhouds producten verbruikt.
  • ook is de noppenfolie de ideale bescherming tegen vallende bladeren, insecten en ongedierte en dergelijke.

Zwembad noppenfolie uit voorraad.

Bij noppenfolie-online leveren wij uit ruime eigen voorraad het zwembad noppenfolie in diverse breedte maten tegen scherp concurreerden prijzen. Let op bij uw vergelijking. Onze prijzen zijn per lengte meters!!! Wij leveren in breedtes vanaf 200 cm tot en met 600 cm of breder gemaakt in ons eigen atelier. Alle breedte maten breder dan 300 cm zijn (af fabriek) met een lasnaad.

U kunt tevens bij ons terecht voor compleet maatwerk met afwerking en RVS ringen voor uw oprol systeem. Elke vorm, type zwembad is mogelijk. Lees hier meer over de mogelijkheden.

Tevens heeft u de mogelijkheid om het toebehoren zoals PVC zeil en trekkoorden te bestellen. Een jaarrond uit voorraad leverbaar, echter van oktober t/m februari soms met iets langere levertijden.

Na ontvangst van uw zwembad zeil.

Wij verpakken kleinere afmetingen zoveel mogelijk in een kartonnen doos. Let erop met openmaken van de doos dat de inhoud folie is. De tape beste niet doorsnijden met een mesje. Grotere afmetingen worden degelijk verpakt in karton en sealfolie. De folie komt wat gekreukd uit de verpakking en het zwembad folie is nog  "koud". Leg de folie op het water met de gladde zijde naar boven en de luchtnopjes naar onderen. De folie zal door de zon worden opgewarmd en uiteindelijk helemaal strak op het water komen te liggen. Vouwen en kreukjes zijn dan verdwenen want de folie zal naarmate deze warmer wordt steeds spoeler worden.

 Handige tip om de levensduur van het zwembad noppenfolie te verlengen.

TIP TIP!! Het is voor de levensduur van de folie zeer aan te bevelen om deze overdag wanneer gebruik wordt gemaakt van het zwembad de folie uit de zon weg te leggen. In de wintermaanden dit zomerzeil het liefst donker opbergen. Dit komt de levensduur ten goede. U kunt een speciale hoes hiervoor aanschaffen, wat concullega's veel aanbieden, doch een oud laken is ook een mogelijkheid.