aluminium isolatie noppenfolie

Aluminium

Aluminium noppenfolie voor isolatie uit voorraad!

Per rol of per meter. Ook dubbel gelamineerde aluminium noppenfolie.

Noppenfolie met aluminium voor isolatie.

Noppenfolie met gemetalliseerde laag - Aluminium Noppenfolie

Aluminium noppenfolie of te wel noppenfolie met een gemetalliseerde laag, thermische noppenfolie die uitstekend beschermd / isoleert bij temperatuurschommelingen.
Deze specialistische noppenfolie reflecteert perfect koude of warmte. Voor gebruik als professioneel isolatie materiaal of als bescherming product. Voor verbindingen en naden te dichten kiest u onze aluminium tape met een zuivere aluminium laag en een hoge hechting.

Uiteraard is deze noppenfolie met aluminium ook prima geschikt voor gebruik bij transport van artikelen gevoelig voor warmte of kou. Wij kunnen op maat speciaal gemaakt beschermhoezen maken desgewenst met een extra isolatielaag van schuimfolie.

Noppenfolie met aluminium ook wel genoemd noppenfolie met een gemetalliseerde laag is een compact isolatiemateriaal opgebouwd uit een extra dikke laag polyetheen luchtkussenfolie met een PE-gecoate laag aluminiumfolie. De aluminium laag is gecoat met PE of te wel extra afgedekt en daardoor beschermt tegen alkalische invloed van metselspecie en beschadiging tijdens transport, opslag en verwerking. Deze specialistische aluminium noppenfolie in combinatie met aan weerszijden een luchtspouw ontleent zijn hoge isolatiewaarde, ondanks de geringe dikte van 6,5 mm, aan de toepassing van pure aluminium waarmee optimaal de infrarode warmtestralen kunnen worden gereflecteerd én aan de stilstaande lucht in de gesloten cellen. Daar waar weinig ruimte is om te isoleren, is noppenfolie met een aluminium laag de ideale oplossing. Voor optimale thermische isolatie voor spouwmuren / daken / schuurtjes is noppenfolie met een gemetalliseerde lag aluminium de ideale oplossing.

Vanaf

Aluminium noppenfolie

Aluminium noppenfolie per meter hier te bestellen.

Naar keuze in 125 of 150 cm breed van de rol te bestellen.
Dubbel gelamineerd aluminium noppenfolie in 125 cm breedte ook hier te bestellen (prijs € 7,95/m1)

uitverkocht

Dubbel gelamineerd

Aluminium noppenfolie rol bevat aan weerszijden een aluminium laag en in het midden een dubbele laag noppen. Brandvertragende uitvoering! Rol 125 cm breed - 25 meter lengte!

Levertijd:Voor 15:00 volgende werkdag in huis
Vanaf

Aluminium noppenfolie per rol

Aluminium noppenfolie per rol á 25 meter of 100 meter lengte in een 125 of 150 cm breedte. Ideaal voor isoleren.

50 of 75 mm

Aluminium tape

Aluminium tape ideaal om naden en verbindingen van de aluminium noppenfolie mee dicht te maken.

In 50 of 75 mm breedte te bestellen.

Noppenfolie met gemetalliseerde laag - Aluminium Noppenfolie. Wij leveren deze noppenfolie vooral ook aan professionele eindgebruikers in bijzondere koel transporten, luchttransporten, diepvries transporten, als hoes voor rolcontainers van cateraars, beschermhoezen. Informeer naar de vele mogelijkheden. Aluminium noppenfolie heeft ook voor deze bijzondere doeleinden een prima toepassing.

Wij leveren uitsluitende de zwaardere professionele bouw kwaliteit in een extra dikke noppenfolie van 150 my met een dikke 20 my aluminium laag.

NU OOK TE BESTELLEN IN GROTE 18 MM DIAMETER, 8 MM DIKKE NOPPEN = Meer stilstaande lucht = betere isolatie.

Voordelen van de aluminium noppenfolie.

 • Warmtereflectie in de zomer, energiebesparing in de winter. Reflecteert tot 97% van de stralingsenergie.
  Geen negatieve werking van vocht en warmte.
  Ongevoelig voor vocht.
  Chemisch Neutraal, Reukloos, Olie en zuur resistent en vochtwerend. Zeer sterk materiaal.
  Gemakkelijk aan te brengen (spijkeren, nieten)
  Goed te bewerken (verwerking een simpele schaar)
  Niet irriterend voor luchtwegen, ogen en huid i.t.t. glaswol.
  Wind- en waterdicht.
  Sterk dampremmend. Hoge isolatiewaarde